Надійність постачальника проявляється в кризу!

Нині це актуально для багатьох компаній.

Дерев’яна тара

Дерев’яна тара – це екологічно чисте транспортування різних вантажів. Насамперед це важливо для продуктів харчування, продукції першої необхідності або продуктів для дітей.

Підприємства роздрібної та оптової торгівлі

На сьогоднішній день підприємства роздрібної чи оптової торгівлі

Піддони

Піддони — це екологічно чисті пристрої, які застосовуються при пересуванні та складуванні важких вантажів. Піддони дозволяють зберегти час сили вантажникам.

Європіддони

Європіддони. Цей вид дерев’яної тари виготовляється на високотехнологічному обладнанні, що відповідає сучасним вимогам. Сировина та матеріали для виробництва підбираються відповідно до їх експлуатаційного призначення

Перевезення

Практично кожному торговому підприємству потрібні піддони (паллети), оскільки під час транспортування потрібно розмістити та зберегти вантаж.

Історія появи палетів

Цікаво дізнатися, що дерев’яна тара, яку більшість людей знає як європалет (pallet), насправді вперше з’явилася не в якійсь європейській країні, а в Сполучених Штатах Америки. Як часто траплялося в той час, через Велику депресію в Новому Світі палета, що мала тоді більш простий вид дерев’яного піддону, не набула великого поширення.